Corona Sneltest uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Covid Care Pro werkt.
Boek nu snel en eenvoudig jouw corona Sneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Video afspelen

Covid PCR-test of Sneltest Antigeen?

Of je het beste voor een PCR-test of Covid Sneltest kunt kiezen hangt af van waar je de uitslag voor nodig hebt.

Ga je niet op reis?

Dan is een Covid Sneltest (sneltest) vaak de beste optie. De Covid Sneltest is betrouwbaar en biedt het voordeel dat de uitslag al na 15 minuten beschikbaar is.

Ga je naar het buitenland op reis?

Check dan goed welk soort COVID test geaccepteerd wordt door het land van je bestemming. Een aantal landen accepteren alleen reizigers indien zij een negatieve PCR-testuitslag kunnen tonen.
Ben je voor 12:00 uur getest dan ontvang je meestal dezelfde dag de uitslag.

Let op! niet alle landen vragen om een negatieve PCR test

Vaak volstaat de Covid Sneltest ook. Je kunt in dat geval onze Covid Sneltest ook gebruiken voor buitenlandse reizen indien je een certificaat meebesteld.

Covid Care Professionals

Ons Covid Care Professionals team bestaat uit artsen en apothekers. Onze testen worden uitgevoerd door zorgprofessionals onder medische verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde arts.

Positieve testresultaten worden doorgegeven aan de GGD ten behoeve van het Bron en Contact Onderzoek.

Veel gestelde vragen

Elk land hanteert zijn eigen regels met betrekking tot de geldigheid van een testuitslag. Meestal mag de test maximaal 72 uur voor vertrek zijn afgenomen, maar dit kan ook langer of korter zijn. Controleer zelf welke eisen het land van jouw bestemming stelt op de website van Nederland Wereldwijd. Let op: Het aantal uren dat de test geldig is, wordt geteld vanaf het moment dat je de test laat afnemen, dus NIET vanaf moment dat je de testuitslag ontvangt.

De uitslag van je test is een momentopname. Het geeft aan of je op het moment van testen het coronavirus in je lichaam hebt. Houd dus te allen tijde de richtlijnen van het RIVM aan, ook bij een negatieve testuitslag.

Wij versturen het reiscertificaat in het Engels.

Covid Care Pro biedt drie soorten testen aan:

  • De PCR-test toont stukjes genetisch materiaal van het coronavirus aan door middel van een uitstrijk uit de neus en keel. Onze PCR-test wordt verwerkt door een ISO gecertificeerd laboratorium, dat werkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Bij de test ontvang je een wereldwijd geaccepteerd reiscertificaat in het Engels. Het is afhankelijk van de plaats en het tijdstip van testen wanneer jij je uitslag ontvangt.
  • De sneltest toont binnen 15 minuten antigenen van het SARS-CoV-2 virus aan. Onze sneltest is CE-gecertificeerd en betrouwbaar bevonden door het RIVM. De uitslag ontvang je binnen 15 minuten en komt samen met een reiscertificaat in het Engels.

Sommige mensen ervaren het afnemen van een uitstrijk uit de keel en neus als onprettig. Dit verschilt enorm van persoon tot persoon. Houd er rekening mee dat het testen soms niet prettig is, maar wel snel voorbij gaat.

Je ontvangt de uitslag per beveiligde e-mail. Je uitslag komt samen met het bijbehorende (reis)certificaat.

Ja, wij testen personen van alle leeftijden. Kom je met een kind van onder de 12 maanden? Bel of mail ons van tevoren, dan lichten wij een van onze artsen in en zorgen we ervoor dat er een extra ervaren medewerker op de locatie staat. Doe dit wel pas als je de afspraak geboekt hebt.

Je betaalt de test direct bij het boeken van de afspraak via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • Bancontact

Maak je geen gebruik van bovenstaande middelen? Vraag dan aan een vriend of kennis om de afspraak voor je te boeken. Let op! Vul altijd je eigen gegevens in.

Mogelijk is de afspraakbevestiging bij de ongewenste e-mail terechtgekomen. Controleer altijd je ongewenste mailbox en/of spam. Kun je hier ook geen afspraakbevestiging vinden? Neem dan contact op met ons op via info@covidcarepro.nl